БИДИ ЛОТУС ПРОМОТЕР И ЗАРАБОТИ 10% ПРОВИЗИЈА

  • Регистрирај се на нашата Промотерска платформа и добиј свој код и персонализиран линк за следење
  • Kреирај интересни “постови” од нашата мултимедијална библиотека и промовирај го Лотус на твојата публика до продожба
  • Твоите персонализирани линкови и кодови објави ги на твојата веб-страница, блог, социјални медиуми или Newsletter или по е-пошта кај твоите пријатели.
  • Преку твојот Промотерски профил следи во секое време статистика од кои канали заработуваш и пристапи до нашите мултимедијални содржини
  • Одбери го твојот начин на исплата
  • Заработи екстра бонус за екстра успешност и креативност
ПОЧНИ ДА ЗАРАБОТУВАШ

10%

ПРОВИЗИЈА НА КУПУВАЊЕ

БРЗА

ИСПЛАТА

100%

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПРОФИЛ

Продавај Лотус

ПОНУДИ ЛОТУС ПРОИЗВОДИ ВО ТВОЈАТА Е-ПРОДАВНИЦА

Пополни ја апликацијата доколку си заинтересиран да станеш Продавач на Лотус производи.

Не заборавај да спомнеш кој е твојот најефикасен начин за комуникација и ние ќе те контактираме.

АПЛИЦИРАЈ