Лотус Лили

2,385 ден3,190 ден

10% Off

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 12 бои. Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 21 боја. Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои. За деца и возрасни до 50кг. Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан. Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна Достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: 48 × 48 × 40 cm

Лотус Лили

2,385 ден3,190 ден

10% Off

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 12 бои. Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 21 боја. Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои. За деца и возрасни до 50кг. Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан. Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна Достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: 48 × 48 × 40 cm

Лотус Лили

2,385 ден3,190 ден

10% Off

Испразни

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 12 бои. Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 21 боја. Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои. За деца и возрасни до 50кг. Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан. Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна Достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: 48 × 48 × 40 cm

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ…