Лотус Екогами

4,700 ден5,700 ден

Clear

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 13 бои.
Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои.
Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои.
За деца и возрасни до 70кг.
Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан.
Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

Лотус Екогами

4,700 ден5,700 ден

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 13 бои.
Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои.
Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои.
За деца и возрасни до 70кг.
Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан.
Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

Лотус Екогами

4,700 ден5,700 ден

Испразни

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 13 бои.
Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои.
Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои.
За деца и возрасни до 70кг.
Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан.
Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ…

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ……