Лотус Лиф

6,600 ден7,900 ден

Clear

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 13 бои. Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои. Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои. За деца и возрасни до 100кг. Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан. Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

Лотус Лиф

6,600 ден7,900 ден

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 13 бои. Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои. Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои. За деца и возрасни до 100кг. Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан. Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

Лотус Лиф

6,600 ден7,900 ден

Испразни

Свиленкасто кадифе текстил: домашна употреба, водоодбојно, лесно за чистење, достапно во 13 бои. Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои. Делта текстил: домашна употреба, достапен во 2 бои. За деца и возрасни до 100кг. Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна навлака 100% полиуретан. Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувајте онлајн и заштедете 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ…

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ……