Оригинал Екогами

4,700 ден

Clear

Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои.
За деца и возрасни до 70 кг.
Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна 100% полиуретан;
Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувјате онлајн и заштедeте 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

Оригинал Екогами

4,700 ден

Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои.
За деца и возрасни до 70 кг.
Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна 100% полиуретан;
Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувјате онлајн и заштедeте 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

Оригинал Екогами

4,700 ден

Испразни

Оригинал водоотпорен текстил: внатрешна и надворешна употреба, достапен во 23 бои.
За деца и возрасни до 70 кг.
Надворешна навлака 100% полиестер, Внатрешна 100% полиуретан;
Полнет со: 100% ЕПС експандиран полистирен.


Нарачувјате онлајн и заштедeте 5% од цената за следниот шопинг.

 • Бесплатна достава
 • Сервис
 • Гаранција на вашите пари
 • Замена и враќање
 • 1 година гаранција
Должина/Ширина/Висина: [product_dimensions]

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ…

МОЖЕ ДА ВИ СЕ ДОПАДНЕ……