ЛОТУС ЗАФУ

Традиционалниот облик на Зафу го сретнува модерниот дизајн преку прекршување на текстилот во оргинална форма. Овозможува медитација во природна положба, без притисок врз нозете.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

ЛОТУС ЗАФУ

Традиционалниот облик на Зафу го сретнува модерниот дизајн преку прекршување на текстилот во оргинална форма. Овозможува медитација во природна положба, без притисок врз нозете.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС ЗАБАТОН

Оваа зен перница е совршена за поддршка на Зафу и овозможува омекнување на притисокот кај вашите стапала и олабавување на колената при медитација.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС ЗАБАТОН

Оваа зен перница е совршена за поддршка на Зафу и овозможува омекнување на притисокот кај вашите стапала и олабавување на колената при медитација.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС БОЛСТЕР

Овозможува поддршка на делови на телото при практикување Јинг Јога, истегнување и вежбање.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС БОЛСТЕР

Овозможува поддршка на делови на телото при практикување Јинг Јога, истегнување и вежбање.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
СЕТ ЗА МЕДИТАЦИЈА – ЗАФУ & ЗАБАТОН

Совршен тандем за поддршка при медитација, овој пар најдобро функцинира кога ќе му ја доверите целата своја тежина. Додека ЗАФУ со леснотија без притисок, го држи телото исправено, ЗАБАТОН овозможува мек допир на нозете со тлото.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
СЕТ ЗА МЕДИТАЦИЈА – ЗАФУ, ЗАБАТОН & БОЛСТЕР

Лотус Зафу, Забатон и Болстер Сет за Јоги.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Совршен тандем за поддршка при медитација, овој пар најдобро функцинира кога ќе му ја доверите целата своја тежина. Додека ЗАФУ со леснотија без притисок, го држи телото исправено, ЗАБАТОН овозможува мек допир на нозете со тлото.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Лотус Зафу, Забатон и Болстер Сет за Јоги.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

ИЗБРАНИ ПРОИЗВОДИ

Брендирај го твојот Лотус

УСЛУГИ

Старо за Ново

Твојот стар за комплетно нов Лотус

Нова Навлака

Освежи го твојот стар Лотус

Изнајми Лотус

Совршено за твојот настан