Angle

3,192 ден3,840 ден (вкл. ДДВ)

20% Off

Clear
   • Димензија: 120х100см
   • За деца и возрасни до 60 кг.
   • Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба
   • Достапно во 23 бои
   • Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен

   Нарачуваjте онлајн и заштедите 5% од цената за следниот шопинг.

 • Free Shipping
 • Service
 • Money-back Guarantee
 • Returns & Replacements
 • 1 Year Warranty

Length/Width/Height: 120 × 100 × 100 cm

Angle

3,192 ден3,840 ден (вкл. ДДВ)

20% Off

Clear
   • Димензија: 120х100см
   • За деца и возрасни до 60 кг.
   • Водоотпорен за внатрешна и надворешна употреба
   • Достапно во 23 бои
   • Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен

   Нарачуваjте онлајн и заштедите 5% од цената за следниот шопинг.

 • Free Shipping
 • Service
 • Money-back Guarantee
 • Returns & Replacements
 • 1 Year Warranty

Length/Width/Height: 120 × 100 × 100 cm

YOU MIGHT ALSO LIKE…

RELATED PRODUCTS…