Terazzo

2,200 ден2,560 ден (вкл. ДДВ)

20% Off

Clear
 • Димензија: 45х45х40см
 • За деца и возрасни до 50 кг.
 • Велвет за Дома: Водоодбојно, Лесно чистење Свиленкасто Кадифе
 • Оргинал за Надвор и Дома: Водоотпорен, Достапно во 23 бои
 • Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен

Нарачуваjте онлајн и заштедите 5% од цената за следниот шопинг.топчиња.

 • Free Shipping
 • Service
 • Money-back Guarantee
 • Returns & Replacements
 • 1 Year Warranty

Length/Width/Height: 48 × 40 × 40 cm

Terazzo

2,200 ден2,560 ден (вкл. ДДВ)

20% Off

Clear
 • Димензија: 45х45х40см
 • За деца и возрасни до 50 кг.
 • Велвет за Дома: Водоодбојно, Лесно чистење Свиленкасто Кадифе
 • Оргинал за Надвор и Дома: Водоотпорен, Достапно во 23 бои
 • Надворешна навлака 100% полиестер Внатрешна 100% полиуретан; Полнето 100% ЕПС експандиран полистирен

Нарачуваjте онлајн и заштедите 5% од цената за следниот шопинг.топчиња.

 • Free Shipping
 • Service
 • Money-back Guarantee
 • Returns & Replacements
 • 1 Year Warranty

Length/Width/Height: 48 × 40 × 40 cm

YOU MIGHT ALSO LIKE…

RELATED PRODUCTS…