Како можам да направам нарачка?


Одете на производот по избор на ткаенина,

Одете во производот по ваш избор на боја и кликнете на „Додади во кошничка“.

Ако сакате да купите повеќе од истиот производ, користете го копчето плус или минус што може да се најде веднаш до копчето „Додади во кошничка“ пред да кликнете на „Додади во кошничка“.

Откако ќе го направите ова, можете да продолжите да купувате на Лотус лаунџ чаир или само да го купите овој производ.

2. Одете во вашата кошничка

За да купите производ, кликнете на иконата за кошничка во горниот десен агол на вашиот екран.

Оваа веб-страница ви ги покажува сите производи што сте ги додале на страницата за вашиот производ.

Проверете ги сите избрани производи. Ако сакате да отстраните нешто од вашата кошничка, кликнете на сивиот крст, кој можете да го најдете на десната страна од цената на одделниот производ.

Имам кредити на мојата сметка. Како ги користам?

Ако имате кредити, тие автоматски ќе се одземат од вкупната цена. Ако сакате да ги зачувате вашите кредити за идна нарачка, кликнете на сивиот крст веднаш до „Кредити“.

Имам промо-код или картичка за подароци. Како го користам ова?

На веб-страницата со преглед на вашата нарачка, ќе видите дел „Промо-код или картичка за подароци“. Пополнете го вашиот промо код или кодот за подарочна картичка (б.в. J9YGTXXXJDJH) тука.

3. Пополнете ги деталите за испорака и начинот на плаќање

Откако ќе ги проверите сите написи во вашата кошничка, кликнете на „Продолжи со нарачка“.

Ќе ве пренасочи на веб-страница наречена „Адреса“ каде што можете да ги промените адресата за испорака и адресата за наплата доколку сакате да го направите тоа. За да знаете како да го направите ова, кликнете овде.

Изберете кој начин на плаќање сакате да го изберете со кликнување на точката што е лево од претпочитаниот начин на плаќање. Ако сте заборавиле да го додадете вашиот промо-код или кодот за подарок-картичка на претходната страница, сепак можете да го сторите тоа на оваа веб страна.

Проверете дали сите детали се точни и кликнете на „Платете ја нарачката“.

4. Платете ја нарачката

На безбедна страница, ќе можете да ги внесете деталите за вашата банка. Проверете дали сите информации се точни и кликнете на „Да, ја потврдувам мојата исплата“. Откако ќе заврши вашата исплата, ќе добиете е-пошта за потврда од нас. Чувајте ја оваа е-пошта во вашата евиденција. Ако сакате да контактирате со нашата служба за клиенти, ќе ви треба бројот за нарачка што може да се најде во оваа е-пошта. Ако не можете да ја пронајдете е-поштата или ако ја отстраните, можете да ги најдете сите детали за вашата нарачка на „Моја сметка“.