ЛОТУС АВИ S

Вашиот четириножен пријател заслужува свое место, не само во вашето срце. Лаунџ за миленици достапен во повеќе димензии.

Должина/Ширина/Висина: 56 × 44 × 10 cm

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС АВИ S

Вашиот четириножен пријател заслужува свое место, не само во вашето срце. Луксузен лаунџ, кој е дизајниран да овозможи удобност и флексибилност, кој е водоодбоен и лесен за одржување.

Должина/Ширина/Висина: 56 × 44 × 10 cm

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС АВИ М

Вашата љубов може да се изрази на елегантен начин и без да се наруши стилот на вашиот дом. Флексибилен лаунџ за вашиот миленик, достапен во два типови на текстил: луксузно свиленкасто кадифе достапно во 16 бои и водоотпорен достапен во 23 бои.

Должина/Ширина/Висина: 68 × 56 × 15 cm

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС АВИ М

Вашата љубов може да се изрази на елегантен начин и без да се наруши стил на вашиот дом. Флексибилен лаунџ за вашиот миленик, достапен во два вида: луксузно свиленкасто кадифе достапно во 16 бои и водоотпорен текстил достапен во 23 бои.

Должина/Ширина/Висина: 68 × 56 × 15 cm

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС АВИ L

Сопствен лаунџ е знак на љубовта од господарот. Удобен, издржлив и цврст текстил. Лесен за одржување со дупла навлака и патент.

Должина/Ширина/Висина: 82 × 66 × 15 cm

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС АВИ L

Сопствен лаунџ е знак на љубовта од господарот. Удобен, издржлив, водоотпорен од свиленкасто кадифе или од водоотпорен текстил наменет за средно голем миленик. Лесен за одржување со дупла навлака и патент.

Должина/Ширина/Висина: 82 × 66 × 15 cm

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС АВИ XL

Дизајниран да овозможи удобност и релаксација.

Должина/Ширина/Висина: 100 × 70 × 20 cm

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
ЛОТУС АВИ XL

Луксузен лаунџ за вашиот голем миленик, дизајниран да овозможи удобност и релаксација, кој е водоодбоен и лесен за одржување со дупла навлака со голем патент за одржување.

Должина/Ширина/Висина: 100 × 70 × 20 cm

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ОДБРАНИ ПРОИЗВОДИ

УСЛУГИ

Старо за Ново

Твојот стар за комплетно нов Лотус

Нова Навлака

Освежи го твојот стар Лотус

Изнајми Лотус

Совршено за твојот настан