ИЗНАЈМИ

Пакет Големи 
Лотуси

784 ден/парче

Изнајми пакет со 10 големи производи за вашиот настан, во различни бои и добиј неазборавна забава, за која долго ќе се зборува. Бесплатна достава во два правци.

За повеќе производи, побарај понуда на hello@lotusloungechair.com

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

ИЗНАЈМИ

Пакет Средни Лотуси

596 ден/парче

Изнајми пакет со 10 средна големина разнобојни производи за вашиот настан. Бесплатна достава во два правци.

За повеќе производи, побарај понуда на hello@lotusloungechair.com

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

ИЗНАЈМИ

Пакет Мали Лотуси

485 ден/парче

Изнајмете пакет со 10 мали модели за деца и направи ја вашата мала забава среќна и шарена. Дај им на вашите деца незаборавни моменти по што ќе го паметат детството. Бесплатна достава во два правци.

За повеќе производи, побарај понуда на hello@lotusloungechair.com

ПОГЛЕДНИ ПОНУДА

ОДБРАНИ ПРОИЗВОДИ

УСЛУГИ

Старо за Ново

Твојот стар за комплетно нов Лотус

Нова Навлака

Освежи го твојот стар Лотус

Изнајми Лотус

Совршено за твојот настан